Vill ha

Jag har blivit kär igen. I denna übersnygga mobil från LG.

Lite bakrundsinfo: När jag såg LG Chocolate första gången blev jag kär. När den fick ett nytt utseende med en silverremsa i mitten blev jag ännu mer kär. Nu finns den i rosa och röd! Vilken är snyggast? Själv ska jag ha en Chocolate Cherry. Mmm! Jag vill bara äta upp den!

image47

De på sidorna är den nya modellen,
VX8500 i färgerna Chocolate Strawberry Pink och Chocolate Cherry Red. (Den i mitten, och miniatyren, är den gamla modellen, KG500 i färgen Pink)

My Queen

"Alltså, varför gillar du Britney så mycket? Och tycker du inte att hon är lite väl överdriven ibland? Men ärligt talat, hon kan ju inte ens sjunga. Och hon verkar inte ens bry sig om nånting längre."

*suck*

Jag hatar att prata om Britney med folk som inte har någon koll. För det första just för att de inte vet. För det andra för att de inte förstår. Och för det tredje för att de får mig att "byta sida" under konversationen.

"Jo, asså, jag gillar hennes musik, den är härlig att dansa till. Visst, ibland så är hon överdriven, och man blir ju lite besviken då. Njae, hennes röst har blivit sämre, men när hon var liten, då kunde hon iaf sjunga. Nä, jag vet inte riktigt vad som har hänt på sistone..."

Ska jag vara ärlig så blir jag besviken ibland. men styrkan i den känslan är ingenting mot hur mycket jag älskar och avgudar Britney. Det går verkligen inte att beskriva, speciellt inte i en konversation på en minut. Eller ett blogginlägg. När jag ser henne le på en bild skrattar jag av glädje. När jag ser henne ledsen, så gråter jag av sorg. När hennes klädval blir misslyckat så tänker jag "no, varför gjorde du så? Hoppas att du inte blir för ledsen." När hon dansar sitter mitt hjärta i halsgropen och när hon sjunger...När hon sjunger så får jag gåshud över hela kroppen. Britney tar andan ur mig. Det är så enkelt.
Britney är mitt allt. Britney är min drottning. Jag tror på henne och allt hon gör och jag kommer alltid att älska henne. No matter what.


Anamaria S

She's a bombshell

Jag, alltså. image44 Jag är så het när jag dansar. Meaning, jag är het när jag dansar och ingen ser. När någon kollar på blir jag helt nervös och dansar lika bra som en 5-åring ungefär.

Det som hänt sen sist är...erh. Vem bryr sig? Det är ju ändå ingen som läser min blogg, och de som gör det har inte ens vett att kommentera! *ARGHH!!* Men skyll er själva, för om jag inte vet vilka ni är så kan inte jag kommentera era bloggar. Tji på er! image38
Men Markurell's (och några intilliggande
byggnader + en liten bit av Storgatan) var iaf avspärrat idag pga bombhot(?). Det innebar ingen dans, så jag bestämde mig för att dansa hemma istället. Jag älskar att dansa. Eller gjorde förut, i alla fall. Det känns som att allt jag förut älskat bara försvinner. Det finns ingen livsglädje i mig, längre. Men Britney är kvar. När jag tänker på henne blir jag helt varm inom mig. Folk frågar ofta varför jag gillar henne och det är världens enklaste fråga, för det är så självklart för mig. Men det är samtidigt världens svåraste fråga för det är omöjligt att förklara exakt. Britney är...allt. Oj, det här blir kanske en dikt.. image39 Exciting! Jag fortsätter i ett nytt inlägg.

Puss hej ses,
Anamariah!


P.S. I dagarna fick jag höra att Heidi Klum ska gästa sin man Seal's senaste album. Heidi Klum, sjunga? Undrar hur det låter...

Jag: Seal ska göra en duett, Gissa vem?
G: Vem är Seal?
Jag: Seal är gift med Heidi Klum, gissa vem han ska göra en duett med?
S: Vet inte, nån som typ är modell, eller?
Jag: Seal är gift med Heidi Klum, gissa vem!
G och S: Tyra Banks?
Jag: SEAL ÄR GIFT MED HEIDI KLUM!!!
S och G: Heidi? VA?
Jag: Mm, eller hur!?
S: Men hallå, kan hon ens sjunga?


Ärligt talat, kan hon sjunga!? image41

Jag är allvarligt störd

Ärligt talat, jag tänker att jag ska göra nåt, och så gör jag typ det, men sen ångrar jag mig totalt. Sicko head.

Schitzo
Såg du mig? Du verkade rätt pissed den dagen.
Sen blev jag arg på dig, fast det var mitt fel.
Eller, asså...
Det har ju inte hänt något så varför försöker jag?
Dra åt helvete, din jävla idiot.
Bara mina fantasier får stanna.
I mina fantasier är jag fantastiskt underbar. Du med.
Dra åt helvete.


Ahh, det var skönt! Har inte skrivit dikter/poesi/whatever på evigheter.

Love you. Kanske.

Sjuk...

Jag hatar attt vara sjuk.

Gossip Girl äger!

Shiet, my God, vad jag älskar Gossip Girl! Serien är nästan ännu bättre än böckerna! (okay, jag ska vara ärlig, jag har bara läst första boken..) En bra sak är att musiken är så ny, det känns verkligen som att det händer NU, och skådespelarna är verkligen duktiga. De flesta är okända (för mig iaf) och det gör det äkta, som en realityserie eller nåt, fast utan B-stämpeln.

Iaf, värt att kolla in, för den som är intresserad! Gossip Girl hade premiär i veckan i USA, kommer förhoppningsvis till Sverige snart.

Puss hej ses,
Anamariah!

Whisky...

Funkar jättebra om man har ont i halsen.

(Iaf tillfälligt...)

Talk Like A Pirate Day (Arghh!)

Arghh! Today be the day ye be talking like one ef em pyrates. Aye, it be one fine day for all ef us. Some, I heard, even dresses like'em on this day. Bein' a pyrate miself, I already talk like one, but all ye kiddos out there wanting to be one, not having the guts, today's yer lucky day! Try out the wonderful life of them legends of the sea. Aye, the sea is what a pyrate feels for the most in his life. But the sea contains danger even for us, the Krakken be the most dangerous.. image34 A hideous beast I tell ya. Well, I can't be up here forever tellin' tales or I'll be a dead man. I be off to me ship now. image33 And ye be off.. somewhere I don't care. As long as ye speak like a pyrate I'm fine with it..

Arghh!


image35
We pillage, we plunder, we rifle and loot.
Drink up me 'earties, Yo Ho!
We kidnap and ravage and don't give a hoot.
Drink up me 'earties, Yo Ho!

Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.

We extort, we pilfer, we filch and sack.
Drink up me 'earties, Yo Ho!
Maraud and embezzle and even hijack.
Drink up me 'earties, Yo Ho!

Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.
Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.

We kindle and char, inflame and ignite.
Drink up me 'earties, Yo Ho!
We burn up the city, we're really a fright.
Drink up me 'earties, Yo Ho!

Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.

We're rascals, scoundrels, villans and knaves.
Drink up me 'earties, Yo Ho!
We're devils and black sheep, really bad eggs!
Drink up me 'earties, Yo Ho!

Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.

We're beggars and blighters and ne'er-do-well cads.
Drink up me 'earties, Yo Ho!
Aye! But we're loved by our mommies and dads!
Drink up me 'earties, Yo Ho!

Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.
Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.
Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.
Yo Ho, Yo Ho! A pirate's life for me.
image36

Karro äger Örebrodagen!

Shit, vad vi ägde Örebrodagen i torsdags! Tredje plats bland alla studenter, ganska snyggt eller? Det var sjukt kul hela dan (om man bortser från det lilla missödet i tredje grenen, som verkade vara glömt efter en kort stund).
Det känns så skönt att slå alla, speciellt efter att vi blivit retade över vår unga ålder av ungefär varenda lag.

På kvällen var et efterfest på Conventum. De hade sagt att det "förmodligen skulle bli svårt att komma in eftersom 1200 biljetter dittills blivit sålda" så vi kom vid 20.30 och det var ungefär fem personer där och ingen kö. Bra planering image32. Men väl inne var det lite fler människor. Det var lite spänt mellan oss tjejer i början, vi är ju inte direkt bästa polarna, men stämningen lättades upp efter en stund. Vi gick och satte oss vid några killar och sen kom några fler, bl.a. en fd Karroelev (yey!).
Något isom inte var så kul var att det var äckligt dyrt därinne, en öl kostade 39,- och en drink mellan 60,- och 95,- ! Men vi fick ju gratis inträde så jag skämde bort mig med en drink (den billigaste) och en öl. Bästa ögonblicket var lätt när vi fick veta att vårt lag kom trea, vi skrek och hoppade någon sekund, sen fick jag gå upp på scen och hämta våra priser: varsitt presentkort på en halvtimmes delkroppsmassage! Yeah, baby!

Ja det var väl det som hände... jag blev lite småvinglig efter ett tag, så jag ringde pappa (iof så var det bara en halvtimme kvar tills det stängde, så jag missade nog inget spec).

Men nu ska jag dra till dansträningen :P Hm..vet inte om jag ska fortsätta...vi får se.

Puss hej ses,
Anamariah!

Älska Britney!

Jag är såå ledsen just nu...Vad hände igår egentligen? Kl. halv två var jag helt hyped och pepp på VMA's. Hängde på Exhale och pratade av mina förhoppningar, och Britneyvännerna verkade vara lika excited som mig. Klockan två startade Pre-showen, men jag hade forfarande större delen av min uppmärksamheet riktad mot datorskärmen. Kollade in MTV Über ett tag (nån lokal MTV som jag fick tag i på nätet) men det var rätt störande så jag bestämde mig för att bara titta på den vanliga TV:n.
Och helt plötsligt var det bara 10 minuter kvar, sedan sju och till slut 36 sekunder. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... NOLL!!! Och där står min prinsessa! Hon mumlar något som jag inte riktigt hör för att jag var tvungen att ha såpass lågt att mamma och pappa inte skulle vakna, och hennes ögon börjar glöda i blått... Men sen..? Hon snubblar på nåt sätt och verkar inte veta riktigt vart hon ska gå. Dansen är så dåligt koreograferad att det är löjligt, håret är konstigt, hon mimar knappt ens och kläderna är inte så smickrande. Men sminket är iaf perfekt, om det är till nån tröst.
Efteråt var jag helt stum. Det var verkligen en besvikelse och jag skrek i princip ut min förtvivlan lite senare på Exhale. Inte så snällt, kanske. Nu förstår jag mycket mer av vad som hände igår, jag är verkligen jätteledsen för att jag var så negativ, och jag är jätteledsen för Britneys skull. Det kan inte ha varit lätt att gå upp på scen när hela världen såg på och förväntade sig tidernas comeback..
Sen kom ju alla bortförklaringar: Hennes klack gick sönder, hon fick inte använda Criss Angels illusioner, hon blev arg när hon hörde Sarah Silverman repetera sina hemska skämt...Jag vet inte vad jag ska tro på, någonting var helt klart fel, det var inte våran Britney vi såg i söndags. Hon var ju helt..konstig. Jag är ledsen för hennes skull, ber för henne varje dag, men jag tror att hon kommer klara det. Det här var bara ett enda framträdande och verkligen inte hennes sista chans!

Hennes album kommer den 13 november, köp det!


Puss hej ses,
Anamariah!

I <3 H&M + VMA's inatt!

Idag hade jag bara tänkt slappa och göra lite läxor, men hur ofta blir det som planerat? Eftersom jag inte haft tid att rota fram Microsoft Office-skivan sen jag förlorade ALLT jag hade på hårddisken, så tänkte jag ladda ner Office, så jag slipper skriva på WordPad. (Jag vet, min dator är helt cp:ad nästan jämt!) Självklart gick det inte att få Office att fungera. Nerladdningen gick utan problem, men att installera...Blä, jag hatar all avancerad teknik! SÅ läxorna blev det inte mkt med..Shiet, Kriminologin är tills på tis, måste hitta skivan innan dess!
Slappandet gick väl sådär.. Kollade på 8 simple Rules på morgonen (jag vaknade faktiskt innan det började, vid 9-tiden!) De senare avsnitten är så sorgliga.. image25 Sen åt jag frukost och kollade lite mer på TV, när mamma sa att "Kan inte du och S åka upp på stan och handla lite underkläder och strumpor och sånt, ni behöver ju det. Ni får pengar av mig." Vad svarar man på det? Ja, såklart! Spendera pengar som inte är ens egna är ju underbart även om det bara blir ett par trosor..? Så jag hoppade in i duschen och när jag kom ut så hade mamma åkt iväg till huset och lämnat en 1000-lapp på bordet. Men, vänta lite nu, en 1000-lapp!? Gaah! Jag har hållt i ungefär två st sådana sedlar i hela mitt liv! (okay, kanske några fler ggr image26 jag som aldrig överdriver, hehe) Iaf, 1000 spänn räcker till lite saker. Så jag och syrran drog till H&M och shoppade loss. Ivriga som vi var (ja, iaf jag) hade vi tillslut plockat på oss varor för ca 1300 kr. Så vi fick plocka bort lite saker så att summan slutade på 1070kr, men jag tog ut lite från mitt konto så det blev bra iaf. image27 Jag fick tag i ett übergulligt mysset från Hello Kitty, gråa byxor och tillhörande mysjacka. Och så köpte jag sånadär Hello Kitty-strumpor också, de där jättetjocka, mysiga sakerna som jag velat ha hur länge som helst! Sen fick jag även med en svart BH, vita trosor, ett 7-pack ankelsockor i olika färger och en skitsnygg gubbkeps i grå fleece. Ah, jag älskar H&M! Och jag älskar att shoppa! (även fast jag var tvungen att strunta i ett par saker) Ja syrran fick väl med sig ett par godbitar hem hon också. men det orkar jag inte rabbla upp image28 It's all about ME!

Jaja, vem orkar egentligen lyssna på en (hur cool hon än är) enkel tjejs beskrivning av en shoppingrunda? Måste bara tillägga att tjejen som tog betalt inne på H&M var med när jag var hårmodell för Wella. Hennes hår var verkligen änglalikt! Hon gick på Karro btw. Så det var ju lite kul också image29

Och nu är det inte långt kvar till wonderbara VMA's!!!!! Jag dör snart! 4 h och 15 min kvar ungefär. Kom igen, Brit, gör ett SUPERFRAMTRÄDANDE! Vi (= jag och förhoppningsvis nån mer, nej, men alla fans som ändå är några stycken runt om i världen image30 ) tror på dig och hoppas att du kommer klara det. You go, Girl! Shiet, jag måste få lite sömn i mig innan det börjar, ju. Och morsan tvingar mig att äta nu också. Vem har tid att tänka på mat i dessa väntans tider? Liksom, universum är ju på väg att för alltid bli en ny värld med den nu ännu hetare Britney Spears! Fast jag ska nog ändå ta mig lite lasagne, för det är underbart gott och jag har bara ätit en halv Marabou (yep det betyder hela 100 g!) och en McFlurry med daim sen frullen (som i sin tur inte var så stor den heller).


Alltså, jag ska nu bege mig till "köket" som egentligen är en kokvrå ca 3 meter ifrån min nuvarande position och gräva fram lite lasagne, värma den i mikron (hur skulle jag överleva utan den?) och äta den. Sen borsta tänderna, ställa mobilen på kl. 1.30 och sova. Så återkommer jag med en rapport från (Las Vegas) om ett tag image31

Later,
Anamariah!


Britney's Back, Bitch! VMA's next

image5

Woohooo, she's back bytches! Det blev nyss officiellt att Britney kommer öppna VMA's på söndag och jag bara dör av lycka/glädje/förvåning/excitement! Det har ju ryktats om det läänge, och ryktena har bara blivit hetare och hetare. Shiet, det är nästan så att världen går under av det här. Jag vet knappt ens vad jag gör och varför märker inte hela mänskligheten att the world is forever changed? Gaah! Okay, keep it cool... Det är inget märkvärdigt, heller? Britney är bara ännu en artist som varit borta ett tag och som nu kommer tillbaka till showbiz. MEN DET ÄR JU BRITNEY FREAKIN' SPEARS VI TALAR OM!!! Tjejen som chockat hela världen med allt hon gjort sen 1998! Hallå!? Talk to me, girl.
Nej, ärligt talat, Britters kommer göra ett underbart magiskt (vaddå Chris Angel? image12) uppträdande på söndag. Synd bara att jag inte kan vänta tills dess. Så jag lyssnar konstant på de nya leakade låtarna som kom förra veckan. 8 låtar på 6 dagar, lixom hur glad tror ni att jag är? Den bästa är helt klart Cold As Fire, sen Gimme More och sen alla andra. Shiet, shiet, shiet., jag blir galen av allting just nu. Okay, jag kan inte koncentrerea mig ordentligt så det är lika bra att gå och lägga sig. God Natt, folket.

Puss hej ses,
Anamariah


"I'm just a girl with the ability to drive a man crazy
Make him call me "mama," make him my new baby
A new way to prove they're saying "thank you very much"
Living legend
You can look, but don't touch

'Cause I'm cold as fire baby, hot as ice
If you've ever been to heaven, this is twice as nice
I'm cold as fire baby, hot as ice
If you've ever been to heaven, this is twice as nice
Break it down, break it down, break it down
Break it down, break it down, break it down"


Say "Hi" To Me!

Hej, jag heter Anamaria och tänkte börja skriva blogg här! Känn er hedrade image6


Vem är jag då? En cool tjej på nyss fyllda 18 år som går sista året på Natur på världens bästa skola, Karolinska skolan (Karro). Har en storebror, två småsystrar och inom ett år hoppas jag ha en liten hundvalp! image14
Jag bor i hjärtat av Sverige i den underbart mysiga och vackra staden Örebro. Visserligen har jag bott på lite olika platser, men jag har alltid och kommer alltid att vara örebroare i hjärtat! image11 Jag gillar att lyssna på musik och titta på sitcoms. Favoriten bland sitcomsen är just nu reprisomgången av Vänner som visas på 5:an. Och det är väl lika bra att säga det redan nu, jag är ett die-hard Britneyfan. Känns faktiskt inte så hemskt pinsamt nu när hennes comeback är större än störst! "Gimme More" of Britney, now! Haha! (Måste bara tillägga att jag älskar nästan all musik, R&B, pop, rock, soul, jazz, you name it)

image1

Jag klämmer in en lite bild på mig här ;P Syns inte så jättebra på bilden, men håret är ganska knallrött, ett resultat av att vara hårmodell och ge fria händer till en helt galen (men ascool) frisör! Jag blev ändå rätt nöjd, kul att göra nåt annorlunda.


Hetast: Britneys comeback. Älskar "Cold as Fire", längtar till VMA's på söndag 9/9!
Coolast: Mitt nya jag!
Tristast: Hemska kall-Sverige! Höstmode är kul, men behövs kanske inte riktigt än...


Det var allt från mig för tillfället

Puss hej ses,
Anamariah!


RSS 2.0